категорії: новина

Луцькі студенти відсвяткували Тетянин день

теґи: Ікебана, Копірайт, Луцьк, Рівне, Тетянин день, Фіолет

Вчора, 24 січня, в Луцьку відшуміла вечірка до Тетяниного дня. Дійство відбувалося в кафе «Мандри».  200 шанувальників рок-музики з нетерпінням чекали початку. Оскільки ведучий добирався на вечірку «з 40-го через Вишків», вечірка розпочалася з невеликою затримкою. Першими слухачів та глядачів тішив своєю музикою поп-роковий гурт «Копірайт». Пісні «Там за хмарами» та «Очі закрий» створили ліричний настрій на початку концерту.  Наступними виступали гості з міста Рівного. Гурти «Just married» та  «Палестина» порадували народ веселим роком. Особливе захоплення викликав кавер на пісню легендарних «Братів Гадюкіних» «Амеріка», що гурт «Палестина» зіграв в пам’ять про Сергія Кузьминського, який пішов з життя в серпні минулого року.

Після енергійних співів рівнян ліричну атмосферу повернула молода луцька команда «Фіолет», яка вже встигла завоювати популярність серед молоді, особливо, жіночої половини. Новиною для шанувальників гурту стала поява трубачиста та бек-вокалістки, які розширили музичну палітру пісень «Крилами», «Далі», «Трохи тепла» та «Его». Народ вимагав музикантів «на біс» та просив заспівати «sms-ки до бога», але через брак часу «бісу» не було.

Знову в веселий і безтурботний настрій відвідувачів занурив гурт «Karamba Crew». Переспіви відомих панківських хітів змусили танцювати та стрибати навіть тих, хто до цього обмежувався звичайним прослуховуванням творчості музик. Крім того, з вулиці прийшли фани, які чекали саме цей гурт і зробили танці ще веселішими та вибуховішими.

Закінчила програму луцька «Ікебана». Соліст гурту відмовився співати на сцені і виліз на стіл. Звідти він своїми закликами та піснями розворушив трішки стомлену публіку, та півгодини тішив її драйвовою сумішю фанку, джазу та року. А черговий на цій вечірці кавер (тепер це був хіт початку 90-х «Піду втоплюся» Андрія Миколайчука) став гідним завершенням вечірки.

Організатором заходу виступили: Культурно-мистецька агенція «Арт-Захід», ВОМГО «Центр Ефективної Комунікації» та ВОО «Національний Альянс». Окрема подяка поліграфічному спонсору – рекламній агенції «Ініціал».

Фото дивіться тут.