категорії: новина

На волинську молодь чекає весняне «мочилово» та перший сезон Quest League Lutsk

теґи: Quest League Lutsk, квест, Луцьк

Завжди класно гарно і з користю провести вихідні, та ще й в гарній компанії. Але на жаль в Луцьку подібний відпочинок проходить або на квартирах, або десь в кав’ярнях чи навіть генделиках. Можливостей для активного ж відпочинку – дуже мало.

Але невдовзі на лучан чекає два заходи, які дозволять весело провести час та вивчити місто і його околиці.

28 лютого розпочалася реєстрація на першу гру Street Wars. Це гра, в якій
мета учасника — вислідити свою жертву і «ліквідовувати» її прицільною стрільбою з водної зброї. Після успішного виконання замовлення «кілер» забирає у своєї «жертви» картку його «жертви» і виконує замовлення, яке не встигла виконати його «жертва». Таким чином, в кінці гри залишається лише один переможець. Реєстрація закінчується 5 квітня, а сама гра стартує – 12 квітня. Тривалість гри – три тижні.

11 квітня стартує перший сезон Quest League Lutsk. Тривалість сезону – з квітня по вересень 2010 року.

Для участі в лізі потрібно до 10 квітня зареєструвати команду, відправивши на електрону пошту kvest.lutsk@gmail.com заявку. В заявці має бути вказано: 1. назва команди, 2. ім’я та прізвище капітана, 3. телефон капітана, 4. логотип (не обов’язково). Ввечері, 10 квітня ми сформуємо рейтингову таблицю першого сезону. Протягом сезону команди можуть долучатися до ліги або ж зніматися з змагань. Не можна зняти команду, а її бали передати іншій команді.

Протягом сезону відбуватимуться квести, за участь в яких команда отримуватиме бали. В кінці сезону відбуватиметься фінальна гра, за перемогу в якій будуть нараховуватись найбільше балів. Квести будуть різні за своєю тематикою та наповненням протягом всього сезону. Не обов’язково приймати участь у всіх іграх, але так ваша команда втрачатиме бали в таблиці.
Внесок для участі в першій грі – 30 грн. з команди. Участь в квесті бере не більше 5 польових гравців. Кількість людей в командному центрі – не регламентується. Порушення вищеперечисленних норм карається дискваліфікацією

Які будуть завдання і сюжет першої гри – поки що таємниця. Але нудьгувати учасникам не доведеться точно.

Організатор – культурно-мистецька агенція «Арт-Захід». Контактний телефон: 093 140 47 74 – Котлюк Анатолій.